ноќни светла

Презентацијата 737 Од предлозите

Прикажано 1-30 737 варијанти
2 приклучок за приклучок за ноќно светло LED ноќно светло разнобојно велигденско јајца со сензор за самракот до до-до-до-до-до-до-до-до-до-до-до-до-до-до-до-до-до-до-до-до-зоната
  • Попустот
  • Свеж

Напон : AC 110 V220 V / 50 Hz; струја : AC0.02 A; моќност : 0,5 W Автоматско осветлување : Автоматски се вклучува само кога

DEN 207.84
Достапно.