• Свеж
Комплет за бришење на шофершајбната Поларис Ранџер со хардвер за инсталација
zoom_in

Комплет за бришење на шофершајбната Поларис Ранџер со хардвер за инсталација

DEN 2.33

Стока
check Достапно.

Погледнете го описот на производот подолу за вклопување во возилото или за да го потврдите вклопувањето за вашето специфично возило, ве молиме контактирајте со нас и дајте ни го вашиот VIN што може да се најде на вашето возило или вашата картичка за осигурување. Пополнете го резервоарот под предниот аспиратор (држи приближно 2 литри). Два лесни за монтирање и ракување со рокери за монтирање на цртичка, самостојно ги контролираат бришачите и распрскувачот. Подготвен додаток на Polaris Pulse. Исчистете го начинот без оглед на времето со додаток за бришачи на шофершајбната, дизајниран да се вклопи во нашите стакло, шофершајбни со целосна висина. Благодарение на остриот дизајн, комплетот се монтира беспрекорно поради интегрираните локации за монтирање и жица за рутирање. Вклучениот резервоар за миење садови се монтира под предниот аспиратор и сите електрични и распрскувачки линии се движат во рамките на каналот Ропс, да го интегрираат каналот, така што тие остануваат надвор од очите и на штета. Два лесни за монтирање и ракување со рокери за монтирање на цртичка, самостојно ги контролираат бришачите и распрскувачот. Од возење дожд или снег до едноставно расчистување на прашина и кал, системот гарантира дека секогаш ќе имате јасна глетка. Овој додаток е дизајниран да одговара на следново : 2019 General 1000 EPS, 2019 General 1000 Deluxe EPS, 2019 General 1000 Premium EPS, 2019 General 1000 Ride Command Edition EPS, 2019 General 1000 EPS Hunter Edition, 2019 General 1000 EPS Limited Edition, 2019 General General 2019 4 1000 EPS, 2019 General 4 1000 EPS Ride Command Edition, 2018 General 1000 EPS, 2018 General 1000 Deluxe EPS, 2018 General 1000 EPS Hunter Edition, 2018 General 1000 Premium EPS, 2018 General 1000 Ride Command Edition, 2018 General 4 1000 EPS , 2018 General 4 1000 EPS, 2017 General 1000 EPS, 2017 General 4 1000 EPS, 2016 General 1000 EPS, 2020 General 1000, 2020 General 1000 Sport, 2021 General 1000 Deluxe, 2021 General 1000 Premium, 2021 General 1000 Sport, 2021 General 4 1000 Deluxe, 2021 General 4 1000 Premium, 2021 General XP 1000, 2021 General XP 1000 Pursuit Edition, 2021 General XP 4 1000, 2021 General XP 4 1000 Pursuit Edition, 2021 General-XP-1000-Factory-Costom-Edition-Edition, 2021 General -xp-4-1000-фабрика-прием-издание,.

Избор на клиенти..