• Свеж
ECCPP Огледала За Влечење Огледала За Влечење Погодни за 1988-1998 година За Chevy За Silverado ЗА GMC За Сиера За C/K 1500 2500 3500 Црно Ограничување Моќност LED Трепкач Пикап Пар Огледала
zoom_in

ECCPP Огледала За Влечење Огледала За Влечење Погодни за 1988-1998 година За Chevy За Silverado ЗА GMC За Сиера За C/K 1500

DEN 2.00

Стока
check Достапно.

ВАЖНА ЗАБЕЛЕШКА - ова огледало е дизајнирано да го замени оригиналното огледало со овие точни опции. Вклучена жица, нема инструкции со огледала. Надградби на безбедноста на патиштата. ШТО ДОБИВАТЕ - Пар Ретровизори За Влечење (Вклучуваат Лева Страна и Десна Страна).Боја : Црните Огледала можат телескопски ДА СЕ прошират РАЧНО за да обезбедат широк агол на задниот поглед. На стакло и на задниот дел од огледалото, (Купувачот треба да направи сопствени жици. ФИТМЕНТ - 1988-98 За Чеви За Ц1500 / За К1500 , ЗА Гмц За Ц1500 / За К1500 1988-00 за Чеви За Ц2500 / За К2500 / За К3500 , ЗА Гмц За Ц2500 / За К2500 / За К3500 1988-01 За Чеви За Ц3500 , ЗА ГМЦ за Ц2500/За К2500 / За К3500 C3500 1992-99 за Chevy C/K 1500/2500 За приградски / За Tahoe, За Gmc C / k 1500/2500 за приградски / за Јукон 2000 За Chevy За TAHOE ЗА V8 5.ФИТМЕНТ - 1988-98 За Чеви За Ц1500 / За К1500 , ЗА Гмц За Ц1500 / За К1500 1988-00 за Чеви За Ц2500 / За К2500 / За К3500 , ЗА Гмц За Ц2500 / За К2500 / За К3500 1988-01 За Чеви За Ц3500 , ЗА ГМЦ за Ц2500/За К2500 / За К3500 C3500 1992-99 за Chevy C/K 1500/2500 За приградски / За Tahoe, За Gmc C / k 1500/2500 за приградски / за Јукон 2000 За Chevy За TAHOE ЗА V8 5. ВАЖНА ЗАБЕЛЕШКА - ова огледало е дизајнирано да го замени оригиналното огледало со овие точни опции.7 L, за gmc за Yukon За V8 5. Доколку ги немате наведените опции, постои можност ова огледало да не функционира правилно. мултифункционално - Напојувањето Работи прилагодено : Да ; загреано : ДА ;свртете СИГНАЛ : да. ШТО ДОБИВАТЕ - Пар Ретровизори За Влечење (Вклучуваат Лева Страна и Десна Страна).7 L, за gmc за Yukon За V8 5.7 Л, 2000 за гмц за ЈУКОН За В8 5. Вклучена жица, без инструкции со огледала) Продолжена Моќност : Нема Преклопување На Моќност : Нема Меморија : Нема Светилка За Дозвола : Да. Вклучена жица, нема инструкции со огледала. НАДГРАДЕНИ ОГЛЕДАЛА-ретровизорите за влечење обезбедуваат подобар и поширок агол на задниот поглед, ја подобруваат видливоста и ја намалуваат слепата точка. Купувачот треба да направи сопствени жици. Вклучена жица, нема инструкции со огледала. Доколку ги немате наведените опции, постои можност ова огледало да не функционира правилно. Купувачот треба да направи сопствени жици.7 Вклучено : Лево И Десно Парче Огледала За Влечење.Фитмент : 1988-98 За Чеви За Ц15001988-98 За Чеви За К15001988-98 за ГМЦ За Ц15001988-98 за ГМЦ За К15001988-00 За Чеви За Ц25001988-00 За Чеви За К2500 1988-00 За Чеви За К3500 1988-00 за Гмц За Ц25001988-00 за гмц За К25001988-00 за ГМЦ ЗА К3500 1988-01 за чеви ЗА Ц3500 1988-01 За гмц За Ц35001992-99 за чеви ц/К 1500/2500 за приградски / За Тахо, 1992-99 за гмц ц/К 1500/2500 за Приградски/За Јукон 2000 За Чеви за тахо ЗА В8 5.

Избор на клиенти..