• Свеж
Дрво Даулс 300 пинови 15/64 x 1 1/8 300 пакувања со високо квалитетни дрвени иглички со двојни брадавици во повторно користење на теглата, кои се наоѓаат наклонети на рабов?
zoom_in

Дрво Даулс 300 пинови 15/64 x 1 1/8 300 пакувања со високо квалитетни дрвени иглички со двојни брадавици во повторно користење

DEN 147.52

Стока
check Достапно.

Овие дрвени мијалници се пинови од сушено дрво од печка со флејти кои го елиминираат заробениот воздух за супериорно прицврстување. Флејтираните иглички, исто така, обезбедуваат дури и дистрибуција на лепак. Овие дрвени мијалници се пинови од сушено дрво од печка со флејти кои го елиминираат заробениот воздух за супериорно прицврстување. Флејтираните иглички, исто така, обезбедуваат дури и дистрибуција на лепак. Направено од природно тврдо дрво собра одговорно за да ги исполни стандардите на ФСЦ. Природно дрво од бреза, безбедна храна. Заболените краеви на комори се од суштинско значење не само што се усогласуваат поедноставно, туку се клучни за да се обезбеди завршување на рачно изработени проекти. Овозможува маргина на грешка и компензира дали мерењата се малку исклучени. Направено од тврдо дрво Овој производ доаѓа во јасна тегла за еднократно користење со запечатен капак под притисок што ја елиминира влагата за лесно складирање и пристапност. Практични апликации за DIY : Реновирање на мебел или поправки, полици, замена на полиците, кабинети за репродукција на плакари, столчиња итн. Уметнички и занаети апликации вклучуваат : Проекти за часови во простории, забава, кампување, градење на модели, минијатури за кукли, наставници, студенти и инструктори. Образовни апликации : академски алатки, материјали за наставници; Математички алатки за броење на когнитивно учење. Одличен производ. 100% гаранција за враќање на парите ако не сте целосно задоволни. Дрвени мијалки за двојни пинови 6 мм x 30 мм флатено дрвен 300 пакет. Дрвените дувли се сушено од печка од бреза со флејти кои го елиминираат заробениот воздух за супериорно прицврстување. Флејтираните иглички, исто така, обезбедуваат дури и дистрибуција на лепак. Направено од природно тврдо дрво собра одговорно за да ги исполни стандардите на ФСЦ. Природно дрво од бреза, безбедна храна. Заболените краеви на комори се од суштинско значење не само што се усогласуваат поедноставно, туку се клучни за да се обезбеди завршување на рачно изработени проекти. Овозможува маргина на грешка и компензира дали мерењата се малку исклучени. Направено од тврдо дрво Овој производ доаѓа во јасна тегла за еднократно користење со запечатен капак под притисок што ја елиминира влагата за лесно складирање и пристапност. Практични апликации за DIY : реновирање или поправки на мебел, полици, замена на полиците, кабинети за репродукција на плакари, ажурирање на велосипедизам, одржување столови, поправки итн .. Некои апликации за уметност и занаетчиство вклучуваат : Проекти за простории во класа, партиски занаети, градежни модели, зграда на модели , Минијатурите на кукли куќа, за наставници, студенти и инструктори на кампот Некои апликации за образование : академски алатки, материјали за наставници за одделение, пред-К предучилишно училиште, градинка до основно, средно училиште до средно училиште. Математички алатки за броење на когнитивно учење. Одличен производ. 100% гаранција за враќање на парите ако не сте целосно задоволни.

Избор на клиенти..