• Свеж
Прочистувач на воздухот за здравство - црно
zoom_in

Прочистувач на воздухот за здравство - црно

DEN 2719.84

Стока
check Достапно.

Здравствениот живот во Остин е крајно решение за секојдневна заштита од загадувачи на воздухот во затворен простор. Високо ефикасно во отстранување на широк спектар на загадувачи, како што се прашина, домашно милениче, полен и гасови од домот за супериорен квалитет на воздухот во затворен простор. Фали над 780 кубни инчи активирана филтрација на јаглерод и зеолит, здравството на воздухот во Остин ефикасно ги отстранува хемикалиите, гасовите и мирисите. Намалете го кашлањето, отежнато дишење, кивање, сува уста и течење на носот со доверливи перформанси на прочистувачот на воздухот на здравството. Подобрете го квалитетот на спиењето, намалете го 'рчењето и зајакнете го вашиот имунолошки систем со крајна заштита од загадувачи на воздухот. Изберете го здравјето на Остин Ер за неспоредливо прочистување на воздухот и заштита од загадувачи на воздухот во затворен простор. Здравствениот живот во Остин е крајно решение за секојдневна заштита од загадувачи на воздухот во затворен простор. Високо ефикасно во отстранување на широк спектар на загадувачи, како што се прашина, домашно милениче, полен и гасови од домот за супериорен квалитет на воздухот во затворен простор. Фали над 780 кубни инчи активирана филтрација на јаглерод и зеолит, здравството на воздухот во Остин ефикасно ги отстранува хемикалиите, гасовите и мирисите. Намалете го кашлањето, отежнато дишење, кивање, сува уста и течење на носот со доверливи перформанси на прочистувачот на воздухот на здравството. Подобрете го квалитетот на спиењето, намалете го 'рчењето и зајакнете го вашиот имунолошки систем со крајна заштита од загадувачи на воздухот. Изберете го здравјето на Остин Ер за неспоредливо прочистување на воздухот и заштита од загадувачи на воздухот во затворен простор. Здравствениот живот во Остин Ер е дизајниран да ги реши вашите секојдневни проблеми со квалитетот на воздухот. Отстранува широк спектар на честички во воздухот, хемикалии, гасови и мириси и значително ќе го подобри квалитетот на воздухот во вашиот дом. Спецификации на филтерот : Фаза 1-Пред-филтер за големи честички. Ги отстранува честичките што лесно се гледаат со голо око (на пр. Прашина, коса и миленичиња) фаза 2-пред-филтер со средна честички. Отстранува честички од мали и средни димензии (на пр. Калапи, спори и полен) фаза 3 - над 780 кубни инчи активиран јаглерод и зеолит. Отстранува хемикалии, гасови и мириси. Фаза 4 - 60 квадратни метри на вистинско медицинско одделение Хепа. Отстранува 99,97% од сите честички поголеми од 0,3 микрони и 95% од сите честички поголеми од 0,1 микрони. Отстранува широк спектар на честички во воздухот, хемикалии, гасови и мириси и значително ќе го подобри квалитетот на воздухот во вашиот дом. Здравјето е оригинална единица за филтрација на Остин. Сè уште е нашата најпопуларна единица бидејќи се осврнува на широк спектар на квалитет на воздухот со отстранување на честички од под-микрон и штетни гасови. Системот за внес на 360 степени на Остин Ер влече воздух во сите страни на здравството, поминувајќи го преку филтер од 4 фази.

Избор на клиенти..