• Свеж
Циро рамка поставена прилагодлива автопатска колче се монтира со продолжена хромирана рака
zoom_in

Циро рамка поставена прилагодлива автопатска колче се монтира со продолжена хромирана рака

DEN 3999.84

Стока
check Достапно.

Заменува фабрички монтирање на предната плоча, не се потребни дупчење или модификации за инсталација. Монтира на локациите на фабрички завртки - Комплетни со хардвер. Подножјето не е вклучено. Работи со ОЕМ и подножјето за подножјето со H-D стил 1/2 "Машка монтажа. Целосно прилагодливо. Совршено решение за предизвикот за додавање на удобни автопати на автопат на велосипед со спуштање на ферман. Целосно прилагодлив дизајн. Вклучете го Ciro Ratcheting Footpeg Spring Setsembly за да можете да го користите Подножје на стопалови во стилот на акции (се продаваат одделно). Комплетен со хардвер. Патент во очекување. Продадени во парови. Фунти : Харли-Дејвидсон Електра Глијд Класик-FLHTC 2009-2013, Харли-Дејвидсон Електра Полиција на полицијата-ФЛХТП 2009-2020, -Давидсон Електра Глид Преродба-FLH 2021, Harley-Davidson Electra Glide Standard-FLHT 2009, 2019-2021, Harley-Davidson Electra Glide Ultra Classic-FLHTCU 2009-2019, Harley-Davidson Electra Glide Ultra Classic Clasic CVO/SE-FLHTCUSE 4 2009 , Harley-Davidson Electra Glide Ultra Classic CVO/SE-Flhtcuse 5 2010, Harley-Davidson Electra Glide Ultra Classic CVO/SE-Flhtcuse 6 2011, Harley-Davidson Electra Glide Ultra Classic CVO/SE-FLHTCUSE 7 2012, Harley-Davidson Electra Glide Ultra Classic CVO/SE-FLHTCUSE 8 2013, Harley-Davidson Electra Glide Ultra Classic Low-Flhtcul 2015-2016, Harley-Davidson Electra Glide Ultra Limited-FLHTK 2010-2021, Harse Harley-Davidson Electra Glide Ultra Limited CVO/SE-Flhtkse 2014-2021 година, Харли-Дејвидсон Електра Глид Ултра ограничен низок-FLHTKL 2015-2019, Харли-Дејвидсон Пат Глид-ФЛТР 2009, Харли-Дејвидсон патот-ФЛТРКС 2015-2021, Харли-Дејвидсон Роуд Глид Обичај-Fltrx 2010-2013, Обичен пат CVO/SE - Fltrxse 2012, Fltrxse 2012, Harley -Davidson Road Glide Custom CVO/SE - Fltrxse 2 2013, Harley -Davidson Road Glide CVO/SE - Fltrse 3 2009, Harley -Davidson Road Glide Glide CVO/SE - FLTRXSE 2018-2021, Харли-Дејвидсон Роуд Глид ограничен-FLTRK 2020-2021, Harley-Davidson Road Glide Special-FLTRXS 2015-2021, Harley-Davidson Road Glide Ultra-FLTRU 2011-2013, 2016-2019, Harley-Davidson Road Glide Ultra CVO/SE - FLTRUSE 2011, 2015-2016 ,.

Избор на клиенти..