• Свеж
Максимален предвреме и двоен компресор
zoom_in

Максимален предвреме и двоен компресор

DEN 1.67

Стока
check Достапно.

Најавтентичните емулации на класичните UA 1176, Teletronix LA-2 A и класичните компресори на Dyna Comp, во еден педал. Целосна емулација на легендарниот предлог на цевки од 610 на УА и пл. Оџак и слој која било комбинација на компресори. Tweak Preamp EQ Settings, конфигурирајте ги стапалата, додадете филтер за бас на Side Cain и повеќе со апликацијата UAFX Control. Тивко префрлување, тампон бајпас, стерео операција. Енергија : Изолиран 9 VDC, центар-негативен, минимум 400 m A (продадено одделно). Влезови : 2 x ¼ ”ts. Излези : 2 x ¼ ”ts. USB Type-C за ажурирања преку компјутер. Најавтентичните емулации на класичните UA 1176, Teletronix LA-2 A и класичните компресори на Dyna Comp, во еден педал. Целосна емулација на легендарниот предлог на цевки од 610 на УА и пл. Оџак и слој која било комбинација на компресори. Tweak Preamp EQ Settings, конфигурирајте ги стапалата, додадете филтер за бас на Side Cain и повеќе со апликацијата UAFX Control. Тивко префрлување, тампон бајпас, стерео операција. Енергија : Изолиран 9 VDC, центар-негативен, минимум 400 m A (продадено одделно). Влезови : 2 x ¼ ”ts. Излези : 2 x ¼ ”ts. USB Type-C за ажурирања преку компјутер. Опис на производот Стерео двоен компресор педал со три иконични ефекти на гитара во студио, UA 610 Preamp и EQ, прилагодливи стапала и филтер за бас на Side Chain преку контролната апликација UAFX од производителот Класичен звук на најпознатите светски компресори.

Избор на клиенти..