• Свеж
WB пишување стилус пенкало за iPad 2018 или подоцна/6 -та генерација или подоцна - висока прецизност со висок 1,0мм со отфрлање на дланката
zoom_in

WB пишување стилус пенкало за iPad 2018 или подоцна/6 -та генерација или подоцна - висока прецизност со висок 1,0мм со отфрлање

DEN 2.67

Стока
check Достапно.

Одбивање на дланката : Можете да го користите вашиот i Pad без да се грижите за тоа да ги намалите рацете на горниот дел од екранот. Издржлива батерија и брзо полнење : Пенка за пишување на стилус има моќна батерија која трае до 20 часа континуирана употреба и може да се наполни за 1 час. Совет од 1.0мм и дополнителен совет : ВБ стилусот за пишување на пенкало е со големина од 1,0мм, не гребе, не се заглавува и одржува мазна употреба на пишување и кога ќе го купите пенкалото, исто така добивате 2 дополнителни грицки за замена. Вклучено и исклучено со допир : Со минималистички дизајн, се активира со допирање на врвот на пенкалото и се исклучува на ист начин внатрешен магнет : лесно закачете го вашиот молив на вашиот i Pad со внатрешен магнет внатре што лесно се придава на страната на вашиот уред. Внимание : Нема сензор за притисок. Автоматско спиење : Ако пенкалото не се користи во рок од 5 минути, неговиот паметен систем автоматски го исклучува пенкалото за да заштеди батерија. Компатибилност : i Pads објавени од 2018 година. Модели : i Pad 6 (2018) - A1893/A1954, i Pad Mini 5 (2019) - A2213/A2124/A2126/A2125, i Pad Air 3 (2019) - A2152/A2123/A2153/A2154, i Pad Pro (2018 и 2020) - A1980/A2013/A1934/A1979/A2228/A2268/A2230, i Pad Pro 3 (2018) - A1876/A2014/A1895/A1983, i Pad 7 (2019) - A2197/A2200/A2198 Про 4 (2020) - A2229/A2269/A2233. Одбивање на дланката : Можете да го користите вашиот i Pad без да се грижите за тоа да ги намалите рацете на горниот дел од екранот. Издржлива батерија и брзо полнење : Пенка за пишување на стилус има моќна батерија која трае до 20 часа континуирана употреба и може да се наполни за 1 час. Совет од 1.0мм и дополнителен совет : ВБ стилусот за пишување на пенкало е со големина од 1,0мм, не гребе, не се заглавува и одржува мазна употреба на пишување и кога ќе го купите пенкалото, исто така добивате 2 дополнителни грицки за замена. Вклучено и исклучено со допир : Со минималистички дизајн, се активира со допирање на врвот на пенкалото и се исклучува на ист начин внатрешен магнет : лесно закачете го вашиот молив на вашиот i Pad со внатрешен магнет внатре што лесно се придава на страната на вашиот уред. Внимание : Нема сензор за притисок. Автоматско спиење : Ако пенкалото не се користи во рок од 5 минути, неговиот паметен систем автоматски го исклучува пенкалото за да заштеди батерија. Компатибилност : i Pads објавени од 2018 година. Модели : i Pad 6 (2018) - A1893/A1954, i Pad Mini 5 (2019) - A2213/A2124/A2126/A2125, i Pad Air 3 (2019) - A2152/A2123/A2153/A2154, i Pad Pro (2018 и 2020) - A1980/A2013/A1934/A1979/A2228/A2268/A2230, i Pad Pro 3 (2018) - A1876/A2014/A1895/A1983, i Pad 7 (2019) - A2197/A2200/A2198 Про 4 (2020) - A2229/A2269/A2233. Пенка за пишување на стилови за WB за Apple i Pad е дизајнирано за да можете да напишете, цртате и да земате белешки природно и прецизно. Компатибилни модели : Сите модели на i Pad по 2018 година (i Pad 6 gen 9.7, i Pad 7 -ми и 8 -ми генерал 10.2, i Pad Pro 11, i Pad Pro 12.9, i Pad Air 3rd и 4 -ти генерал 10,5, i Pad Mini Gen 5 7.9).

Избор на клиенти..