• Свеж
FDIT дигитален тестер за вода 3-во-1 TDS температура на EC мерач за мерачи на спроводливост на вода за пиење
zoom_in

FDIT дигитален тестер за вода 3-во-1 TDS температура на EC мерач за мерачи на спроводливост на вода за пиење

DEN 1.00

Стока
check Достапно.

Се одликува со функција за задржување што заштедува мерења за удобно читање и снимање. Широко се користи во вода за пиење, лабораторија, аквариум и вода за филтрација на вода. 3-во-1 Функција- Тој е дизајниран да ги тестира TDS (вкупно растворени цврсти материи) и електрична спроводливост на вода за целите на чистотата. Може да се испита и температурата на водата. Мерачот користи технологија на задно осветлување со мала моќност за лесно тестирање на вода ноќе и на темни места. Направено од врвен материјал, сигурен и достапен за долг животен век. Се одликува со функција за задржување што заштедува мерења за удобно читање и снимање. Широко се користи во вода за пиење, лабораторија, аквариум и вода за филтрација на вода. 3-во-1 Функција- Тој е дизајниран да ги тестира TDS (вкупно растворени цврсти материи) и електрична спроводливост на вода за целите на чистотата. Може да се испита и температурата на водата. Мерачот користи технологија на задно осветлување со мала моќност за лесно тестирање на вода ноќе и на темни места. Направено од врвен материјал, сигурен и достапен за долг животен век. Карактеристики : 3-во-1 функција-Дизајниран е да ги тестира TDS (вкупно растворени цврсти материи) и електрична спроводливост на вода за целите на чистотата. Може да се испита и температурата на водата. Широко се користи во вода за пиење, лабораторија, аквариум и вода за филтрација на вода. Се одликува со функција за задржување што заштедува мерења за удобно читање и снимање. Мерачот користи технологија на задно осветлување со мала моќност за лесно тестирање на вода ноќе и на темни места. Направено од врвен материјал, сигурен и достапен за долг животен век. Спецификација : Состојба : 100% сосема нов материјал за обвивка : ABS Големина : Прибл. 162*30*15mm/6.38*1,18*0,59in боја : зелена+црна мерна опсег (спроводливост) : 0-99999us/cm мерен опсег (температура) : 0.1-99.032.0-212.0 мерен опсег (TDS) : 0-9999999999 г. Како да користите : 1. Извадете го заштитниот случај и притиснете го копчето Вклучено/Исклучено. 2. Уживајте го мерачот TDS во водата чија висина е помала од 4 см. 3. мешање на тестер за вода и чекање на дисплејот се стабилизира. Ако сакате рачно да се заклучите, притиснете го копчето за задржување. Притиснете го копчето режим за да ја изберете функцијата за тестирање и изберете : ppm, спроводливост на американската вредност/cm, температура на Целзиусови ° C, Fahrenheit Температура ° F Список на пакети : 1* Дигитален тестер Мерење и проверете дали не ви пречи пред да нарачате. Ве молиме, разберете дека боите може да постојат хроматска аберација како различно поставување на слики.

Condition:
100% Brand new
Casing material:
ABS
Size:
approx. 162*30*15mm/6.38*1.18*0.59in
Color:
Green+Black
Measuring range(conductivity):
0-9999us/cm
Measuring range(temperature):
0.1-99.032.0-212.0
Measuring range(TDS):
0-9999ppm
How to use:
1. Remove the protective case and press ON/OFF button.:
2. Immerse the TDS meter into the water whose height is less than 4cm.:
3. Stirring the water tester and waiting the display stabilizes. If you want to manually lock, press the HOLD button. Press the MODE button to select the test function, and select:
ppm, conductivity us/cm value, Celsius temperature °C, Fahrenheit temperature °F
Package List:
1* Digital Water Tester :
1* Manual :
 :
Notice:
Please allow slight error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering.:
Please understand that colors may exist chromatic aberration as the different placement of pictures.:

Избор на клиенти..