• Свеж
Сандвик Коромант ЛФ151. 23-08-25 Челик Т-Макс П-Намалување На Стеблото Алатка За Разделба И Жлеб Држач, 0.12 Максимална Длабочина На Намалување
zoom_in

Сандвик Коромант ЛФ151. 23-08-25 Челик Т-Макс П-Намалување На Стеблото Алатка За Разделба И Жлеб Држач, 0.12 Максимална Длабочина

DEN 2.00

Стока
check Достапно.

П-Исечете 151.2 0.500" Квадратни Стебла Надворешна Обработка-Алатки За Стебло. Надворешна Обработка-Алатки За Стебло. Квадратна Разделба На Стеблото и Држач За Жлебови П-Држач За Алат За Сечење. Надворешна лева рака алатка ОАЛ 4.5". Стегач завртка : 3212012-259 Клуч 5680043-14 Течноста За Ладење Дополнителни резервни делови. Максимална длабочина на сечење : 0,12. П-Исечете 151.2 0.500" Квадратни Стебла Надворешна Обработка-Алатки За Стебло. Надворешна Обработка-Алатки За Стебло. Квадратна Разделба На Стеблото и Држач За Жлебови П-Држач За Алат За Сечење. Надворешна лева рака алатка ОАЛ 4.5". Стегач завртка : 3212012-259 Клуч 5680043-14 Течноста За Ладење Дополнителни резервни делови. Максимална длабочина на сечење : 0,12. Систем со 1 најсовремена т-Макс П-Намалување опции-Т-Макс П-Намалување 151.2 за длабока разделба-Т-Макс П-Намалување 151.3 за внатрешна обработка и мал дијаметар на лицето.

Избор на клиенти..