• Свеж
Bandai Hobby SD BB406 Gongsun Zan EZ-8 и четири симболи Ogre Armor Chariot BB Senshi Sangokuden Model комплет
zoom_in

Bandai Hobby SD BB406 Gongsun Zan EZ-8 и четири симболи Ogre Armor Chariot BB Senshi Sangokuden Model комплет

DEN 1.00

Стока
check Достапно.

Вклучените четири симболи ogre оклопна кочија можат да се преуредуваат во различни форми. Неколку комплети за BB Senshi San-Goku-Den се објавуваат навреме за овој настан, затоа проверете дали ќе ги соберете сите. Производ ме носи официјално лого за дистрибуција на синовите. Заглавената етикета со логото за дистрибуција на Bluefin, исто така, му дава право на купувачот на помош за поддршка на производи. Вклучените четири симболи ogre оклопна кочија можат да се преуредуваат во различни форми. Неколку комплети за BB Senshi San-Goku-Den се објавуваат навреме за овој настан, затоа проверете дали ќе ги соберете сите. Производ ме носи официјално лого за дистрибуција на синовите. Заглавената етикета со логото за дистрибуција на Bluefin, исто така, му дава право на купувачот на помош за поддршка на производи. Прославете ја 10-годишнината од ББ Сенши Сан-Гоку-Ден со Гонгсун Зан Ез-8 и четири симболи Огра оклоп Комплет за оклоп! Вклучените четири симболи ogre оклопна кочија можат да се преуредуваат во разни форми! Неколку комплети за BB Senshi San-Goku-Den се објавуваат навреме за овој настан, затоа проверете дали ќе ги соберете сите! (Секој продаден одделно). Сет вклучува Баилинџан, Шексиангвеи и четири симболи Огре Оклоп Коли. Ранер x6. Налепница X3. Жици x2. Упатство за упатства x1. Побарајте потекло од пратката : Само предметите што се испорачуваат од Северна Америка ги продаваат овластените трговци на мало. Кутијата со производи ќе има етикета за предупредување за синофицирање, што е доказ дека купувате официјално лиценциран производ на Bandai, дистрибуиран од својот единствен и овластен дистрибутер (дистрибуција на Bluefin) за американските пазари. Овој производ е темелно тестиран за безбедност и ги исполнува сите регулативи за безбедност на производите на потрошувачите на Северна Америка. Заглавената етикета со логото за дистрибуција на Bluefin, исто така, му дава право на купувачот на помош за поддршка на производи.

Избор на клиенти..