• Свеж
Sandvik Coromant C5-DCKNL-35060-16 T-Max P сечење единица за вртење, CNMG 16 06 12 Master Insert, CX-DCKNR/L алатка, лева рака, 60 mm Функционална должина, функционална ширина од 35 мм, 35 ​​mM дијаметар на д
zoom_in

Sandvik Coromant C5-DCKNL-35060-16 T-Max P сечење единица за вртење, CNMG 16 06 12 Master Insert, CX-DCKNR/L алатка, лева рака,

DEN 4318.88

Стока
check Достапно.

Единици за сечење на Коромант Капто, надворешни. Алатки за вртење, стандард. Држачи, алатки за вртење за негативни инсерти со дупка. Единици за сечење на Коромант Капто, надворешни. Алатки за вртење, стандард. Држачи, алатки за вртење за негативни инсерти со дупка. Коромант Капто Надворешно сечење глава Capto и SL вртење на стилови на алатки код CX-DCKNR/L Coromant Capto System System или Center Bolt Clicking Pack од 1.

Избор на клиенти..