• Свеж
Fookoo FHD2+DW704 снопови
zoom_in

Fookoo FHD2+DW704 снопови

DEN 1.00

Стока
check Достапно.

Комплети за резервни фотоапарати на Fookoo 1080p (FHD2 + DW704). FHD2 : Wired, 1080p Montior, двоен сплит екран, рекорд на јамка, линии за паркирање, ноќно гледање, лесен за инсталирање, без проблем со сигналот. DW704 : Безжичен, 1080p монитор со копче за допир, екранот на квад сплит, рекорд на јамка, линии за паркирање, најновиот чип на сигнал, лесен за инсталирање. 24 часа и понудете 18-месечна поддршка за замена и услуга по продажбата на живот. Задоволството на клиентите е нашиот прв приоритет!. Реална резервна камера од 1080p на пазарот!. Комплети за резервни фотоапарати на Fookoo 1080p (FHD2 + DW704). FHD2 : Wired, 1080p Montior, двоен сплит екран, рекорд на јамка, линии за паркирање, ноќно гледање, лесен за инсталирање, без проблем со сигналот. DW704 : Безжичен, 1080p монитор со копче за допир, екранот на квад сплит, рекорд на јамка, линии за паркирање, најновиот чип на сигнал, лесен за инсталирање. 24 часа и понудете 18-месечна поддршка за замена и услуга по продажбата на живот. Задоволството на клиентите е нашиот прв приоритет!. Реална резервна камера од 1080p на пазарот!.

Избор на клиенти..