• Свеж
Паметна светлина за прекинувач за светло, паметната лента за напојување го поддржува Apple HomeKit
zoom_in

Паметна светлина за прекинувач за светло, паметната лента за напојување го поддржува Apple HomeKit

DEN 0.33

Стока
check Достапно.

Потребна е неутрална жица : Ве молиме, проверете дали вашата електрична кутија има неутрална жица (во бела боја) пред да купите прекинувач за паметно светло. Ако не сте сигурни, ве молиме фотографирајте го внатрешниот дел од вашата електрична кутија и испратете ни го. Можеме да го провериме за вас навремено. Далечински управувач : За да овозможите далечински управувач на Home Kit, потребен ви е Home Pod, Apple TV 4 K, Apple TV HD или i Pad. Поставете кој било од овие уреди на Apple во вашата куќа како мост на Homekit и поврзете го со вашата домашна Wi-Fi мрежа. Имајте на ум дека откако ќе се постави вашиот Home Kit Bridge, тој треба да се чува на Интернет. Ако е исклучено или исклучено од Wi-Fi, нема да успее да одговори кога имате намера да го контролирате уредот од далечина. 4 места и 4 USB пристаништа : опремени со 4 продажни места (независно контрола, 15 A максимално оптоварување) и 4 USB порти (истовремено контролирани, до 4,0А за четири USB порти). Можете да ги наплатите вашиот телефон, таблет и други USB гаџети заедно. Гласовна контрола : Компатибилен со Apple Home Kit (i OS 13 или погоре), Siri, Alexa, Google Assistant и Smart Things за вклучување/исклучување на поврзани уреди со само една говорна команда. Работи со рутери со Wi Fi со 2,4 GHz или двоен опсег, не е потребно центар. Потребна е неутрална жица : Ве молиме, проверете дали вашата електрична кутија има неутрална жица (во бела боја) пред да купите прекинувач за паметно светло. Ако не сте сигурни, ве молиме фотографирајте го внатрешниот дел од вашата електрична кутија и испратете ни го. Можеме да го провериме за вас навремено. Далечински управувач : За да овозможите далечински управувач на Home Kit, потребен ви е Home Pod, Apple TV 4 K, Apple TV HD или i Pad. Поставете кој било од овие уреди на Apple во вашата куќа како мост на Homekit и поврзете го со вашата домашна Wi-Fi мрежа. Имајте на ум дека откако ќе се постави вашиот Home Kit Bridge, тој треба да се чува на Интернет. Ако е исклучено или исклучено од Wi-Fi, нема да успее да одговори кога имате намера да го контролирате уредот од далечина. 4 места и 4 USB пристаништа : опремени со 4 продажни места (независно контрола, 15 A максимално оптоварување) и 4 USB порти (истовремено контролирани, до 4,0А за четири USB порти). Можете да ги наплатите вашиот телефон, таблет и други USB гаџети заедно. Гласовна контрола : Компатибилен со Apple Home Kit (i OS 13 или погоре), Siri, Alexa, Google Assistant и Smart Things за вклучување/исклучување на поврзани уреди со само една говорна команда. Работи со рутери со Wi Fi со 2,4 GHz или двоен опсег, не е потребно центар.

Избор на клиенти..