• Свеж
Healtha2Z® Ibuprofen 200mg | 500 брои | Олеснување на болката | Болки на телото | Главоболка | Артритис | Грчеви | Болка во грбот | Редуктор на треска |
zoom_in

Healtha2Z® Ibuprofen 200mg | 500 брои | Олеснување на болката | Болки на телото | Главоболка | Артритис | Грчеви | Болка во

DEN 207.20

Стока
check Достапно.

Не земајте повеќе од насочени. Треба да се користи најмалата ефективна доза. Возрасни и деца 12 години и повеќе : Земете 1 таблета на секои 4 до 6 часа додека симптомите опстојуваат, ако болката или треска не реагираат на 1 таблета, може да се користат 2 таблети. Не надминувајте 6 таблети за 24 часа, освен ако не е насочено од лекар ;. Деца под 12 години : Конзола со вашиот лекар. Healtha2z ibuprofen 200mg, олеснувач на болка и редуктор на треска (NSAID); Споредете со активната состојка во таблетите Advil ibuprofen. Лек за брзо олеснување за болка : healtha2z ибупрофен спречува болка пред да започне и ја ублажува болката по првичното производство на простагландин. Редуктор на треска : Здравјето A2 Z ибупрофен може да ја намали температурата на вашето тело, така што вашето тело не се оштетува. Корист од тоа : Ibuprofen на Healtha2 Z ја содржи истата активна состојка како брендовите со имиња на дел од трошоците. Возрасни : Земете 1 таблета на секои 4 до 6 часа додека излегуваат симптоми. Не мора да надминува 6 таблети за 24 часа, освен ако не се насочени од лекари. Healtha2z ibuprofen 200mg, олеснувач на болка и редуктор на треска (NSAID); Споредете со активната состојка во таблетите Advil ibuprofen. Лек за брзо олеснување за болка : healtha2z ибупрофен спречува болка пред да започне и ја ублажува болката по првичното производство на простагландин. Редуктор на треска : Здравјето A2 Z ибупрофен може да ја намали температурата на вашето тело, така што вашето тело не се оштетува. Корист од тоа : Ibuprofen на Healtha2 Z ја содржи истата активна состојка како брендовите со имиња на дел од трошоците. Возрасни : Земете 1 таблета на секои 4 до 6 часа додека излегуваат симптоми. Не мора да надминува 6 таблети за 24 часа, освен ако не се насочени од лекари. Healtha2z ибупрофен 200mg е нестероиден антиинфламаторен лек (НСАИЛ) кој работи со намалување на хормоните што предизвикуваат воспаление и болка во организмот. Ibuprofen на Healtha2z може да се користи за да се намали треска и болка или воспаление предизвикано од многу состојби, како што се главоболка, забоболка, болка во грбот, артритис, менструални грчеви или мала повреда. Активна состојка (во секоја таблета) : 200 мг ибупрофен (НСАИЛ)*.

Избор на клиенти..