• Свеж
Hoople 6 '' 11 Мерач Тешка должност во облик на облик на облик во форма на градинарски иглички за гарнитури - Објави за пејзаж со ограда за прицврстување на бариера за пле?
zoom_in

Hoople 6 '' 11 Мерач Тешка должност во облик на облик на облик во форма на градинарски иглички за гарнитури - Објави за пејзаж

DEN 1.67

Стока
check Достапно.

✔ ????????????????? 6 ???? ?????? Подолги и посилни од игличките, штипките и главните делови што ќе ги најдете во другите продавници за подобрување на домот. Користете во пејзажот, тревникот, градината, ткаенината за плевел, цревата за наводнување, жиците за осветлување на пејзажот и да се вклучат скоро за сè што сакате. ✔ ???????? ?????? ???? ?????? ?? & ??????????? ????? ✔ ????? ???? & ???? ? ??? Тие доаѓаат во издржлива и еднократна кутија за складирање, преносни за употреба и складирање. Лесен за употреба во пејзажот, тревникот или градината за да се утврдат безброј предмети. ✔ ????????? ? ???? Ограда кај кучињата, престанете да копате куче во вашите градини или кревети или да држите гранична или периметарска ограда за да престанете да копаат животни, како што се верверички, зајаци, гофери, а исто така и за да обезбедите мрежи на елени и птици. Корисно е во карпа, камен, сукулентен и градини за да се задржи пејзажната ткаенина или пластика за да се задржат плевелите надвор од карпите и растенијата. Одлично за невидливите огради на вашите миленици. ✔ ????-???? ????????? ????????? : Ние сме толку сигурни во нашите производи. Едноставно контактирајте со нас преку ако имате какви било прашања или проблеми и ние секогаш сме тука да служиме. ✔ ????????????????? 6 ???? ?????? Подолги и посилни од игличките, штипките и главните делови што ќе ги најдете во другите продавници за подобрување на домот. Користете во пејзажот, тревникот, градината, ткаенината за плевел, цревата за наводнување, жиците за осветлување на пејзажот и да се вклучат скоро за сè што сакате. ✔ ???????? ?????? ???? ?????? ?? & ??????????? ????? ✔ ????? ???? & ???? ? ??? Тие доаѓаат во издржлива и еднократна кутија за складирање, преносни за употреба и складирање. Лесен за употреба во пејзажот, тревникот или градината за да се утврдат безброј предмети. ✔ ????????? ? ???? Ограда кај кучињата, престанете да копате куче во вашите градини или кревети или да држите гранична или периметарска ограда за да престанете да копаат животни, како што се верверички, зајаци, гофери, а исто така и за да обезбедите мрежи на елени и птици. Корисно е во карпа, камен, сукулентен и градини за да се задржи пејзажната ткаенина или пластика за да се задржат плевелите надвор од карпите и растенијата. Одлично за невидливите огради на вашите миленици. ✔ ????-???? ????????? ????????? : Ние сме толку сигурни во нашите производи. Едноставно контактирајте со нас преку ако имате какви било прашања или проблеми и ние секогаш сме тука да служиме.

Избор на клиенти..