• Свеж
360 месинг правоаголна лента, непопуларна завршница, H02 темперамент, ASTM B16, 1/4 Дебелина, ширина 3/8, должина од 12 , онлинематали
zoom_in

360 месинг правоаголна лента, непопуларна завршница, H02 темперамент, ASTM B16, 1/4 Дебелина, ширина 3/8, должина од 12 , онлинематали

DEN 350.08

Стока
check Достапно.

360 месинг има добра сила и отпорност на корозија и е исклучително лесен за машина. Ширина од 1/4 "дебелина, ширина 3/8", 12 "должина. H02 Екструдиран. Месинг 360 обично се користи за водоводни производи, фитинзи, адаптери, шахти, вентили, делови од завртки, делови за машини, спојки, електрични компоненти, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли, коло табли и индустриски хардвер. Се среќава со ASTM-B16.

Избор на клиенти..