• Свеж
8,5 x 11 Акрилен знак на држач со држач за визит -картичка, чиста брошура за приказ на брошура со приложена реклама за џебни картички, печатен материјал за флаер, држач ?
zoom_in

8,5 x 11 Акрилен знак на држач со држач за визит -картичка, чиста брошура за приказ на брошура со приложена реклама за џебни

DEN 838.40

Стока
check Достапно.

Она што можете да го добиете : ќе добиете 4 парчиња флаерски штандови со случаи на визит -картички, доволно за вашата дневна употреба или за складирање, можете да ги споделите и со вашите пријатели. Соодветна големина : Држачот на знакот со мерки на визит -картички околу 27,9 x 21,6 cm/ 11 x 8,5 инчи, погоден за повеќето рекламни летоци, совпаѓање со сопственикот на картичката, практичен и убав. Лесен за употреба : држачот на флаер со држач за визит -картички не треба да се собере, само треба да ја земете раката и да ја вметнете на страницата за рекламирање што треба да ја прикажете, поставете го на предната биро и тоа ќе помогне го извадите зборот. знак во облик на л : Бизнисот е дизајниран со L-форма L, површината има мало наклон, така што луѓето можат подобро да ја видат содржината на рекламната хартија, овој дизајн е исто така постабилен, погоден за поставување на маса, чај табела, табела за чај, табела за чај, чај, чај, чај табела, табела за чај, чај, чај, чај табела, табела за чај, чај, чај, чај табела, табела за чај прозорец. Квалитетен материјал што можете да го броите : Носителот на визит -картичката за фотографии е изработен од квалитетен акрилик, транспарентен без гребнатини, сигурен и силен, не е лесен за кршење или деформирање, може да се примени долго време. Она што можете да го добиете : ќе добиете 4 парчиња флаерски штандови со случаи на визит -картички, доволно за вашата дневна употреба или за складирање, можете да ги споделите и со вашите пријатели. Соодветна големина : Држачот на знакот со мерки на визит -картички околу 27,9 x 21,6 cm/ 11 x 8,5 инчи, погоден за повеќето рекламни летоци, совпаѓање со сопственикот на картичката, практичен и убав. Лесен за употреба : држачот на флаер со држач за визит -картички не треба да се собере, само треба да ја земете раката и да ја вметнете на страницата за рекламирање што треба да ја прикажете, поставете го на предната биро и тоа ќе помогне го извадите зборот. знак во облик на л : Бизнисот е дизајниран со L-форма L, површината има мало наклон, така што луѓето можат подобро да ја видат содржината на рекламната хартија, овој дизајн е исто така постабилен, погоден за поставување на маса, чај табела, табела за чај, табела за чај, чај, чај, чај табела, табела за чај, чај, чај, чај табела, табела за чај, чај, чај, чај табела, табела за чај прозорец. Квалитетен материјал што можете да го броите : Носителот на визит -картичката за фотографии е изработен од квалитетен акрилик, транспарентен без гребнатини, сигурен и силен, не е лесен за кршење или деформирање, може да се примени долго време.

Избор на клиенти..