• Свеж
USB Аналоген На Дигитален Аудио Конвертор Mp3 WAV OG Aiff Рекордер
zoom_in

USB Аналоген На Дигитален Аудио Конвертор Mp3 WAV OG Aiff Рекордер

DEN 1.00

Стока
check Достапно.

Лесно уредување со главни функции како што се функции за сечење, копирање, залепување, бришење, спојување или мешање за контрола на снимањето и репродукцијата. Поддржува различни карактеристики за звучно чистење за дигитално чистење и враќање на музичкиот квалитет. Изменете ги фреквенциите со Изедначување, Засилување На Басот, ефекти На Филтерот Со Висок/Низок Премин и Засек. Прилагодлива брзина, темпо и висина за снимање со Компресор, Засилување, Нормализирање и Избледување на ефектите Во/Надвор. Поддржува 16-битна, 24-битна и 32-битна стапка на земање примероци од плови. Поддржува и RCA L/R фоно влез и аудио влез од 3,5 mm линија за снимање аудио од уреди како што се палуба со лента, касетофон, грамофон, ЛП, микрофон, компјутер, ДВД плеер, аудио приемник, миксер и така натаму. Лента Со алатки за миксер : ги контролира излезните и влезните нивоа на аудио уредите што се моментално избрани од влезниот извор. Мултифункционален mp3 WAV OGG AIFF конвертор за транскодирање на КОЈ БИЛО WAV, MP3, AIFF, ogg формат во MP3, OGG, WAV, aiff формат. Корисниците на дигитално Аудио Снимање Можат да поврзат која било аналогна аудио опрема на компјутер преку ОВОЈ USB аудио адаптер за процес на снимање И дигитализација : cd/ DVD плеери или Други Мултимедијални плеери дијаграм за поставување За Au-DM2 Модел тв аудио надвор, Hi-Fi или Систем за домашно кино Преносни mp3 плеери како што се i Pods Или i Pad Паметни телефони Со 3,5 mm Аудио излез компјутерски звучни картички или аудио излез на таблет КОМПЈУТЕР/v Миксери И домашни аудио приемници музички инструменти, тастатури НАПОЈУВАНИ МИКРОФОНИ ПАЛУБИ СО ЛЕНТИ од ролна до ролна, касетофони, грамофони (откако ќе поминете Низ Пред-Засилувач ШТО СЕ ПРЕПОРАЧУВА ЗА ОПТИМАЛЕН квалитет На снимање) minidisc (md) плеери ИЛИ LP ПЛЕЕРИ радио тјунери крос-Платформа аудио Уредник софтвер рачно поставување за оптимално ниво на снимање ЗА Снимање со ниско или без изобличување. Уредување и кодирање OGG, MP3, WAV или AIFF во различни формати соодветно. Поддржува уредување и мешање на голем број звучни песни. 100% приклучок и игра. Разделување/Приклучување На Стерео Песни. Ја претвора вашата колекција На Лп, касети или винил записи во дигитални аудио датотеки за складирање, производство НА ЦД ИЛИ репродукција НА МП3 на пренослив аудио плеер. Стапките и форматите на примероците се конвертираат со користење на висококвалитетен алгоритам за повторно земање примероци и отстранување примероци. Поделете ги претходно снимените MP3s, WAVs, AIFFs или OGGs на повеќе песни или изгорете НА ЦД. Не е потребна инсталација на возачот За Windows, MAC OS X И Linux. Чистење на снимките со отстранување на поп, бучава, подсвиркване и потпевнувам во дигитални снимки. Прилагодете ја јачината на звукот со Компресорот, Засилете, Нормализирајте И Избледете ги ефектите Во/Надвор. Песните со различни стапки или формати на примероци се конвертираат автоматски во реално време користејќи висококвалитетен алгоритам за повторно земање примероци и отстранување.

Избор на клиенти..