• Свеж
PL2303HX USB во TTL сериски конвертор USB во RS232 TTL сериски конвертор на адаптер 4 пински женски приклучок за преземање кабел за преземање
zoom_in

PL2303HX USB во TTL сериски конвертор USB во RS232 TTL сериски конвертор на адаптер 4 пински женски приклучок за преземање кабел

DEN 32.00

Стока
check Достапно.

1.USB до сериска порта Функција на мала табла : 1. Производство на сериска комуникација, GPS сериска комуникација. 2.Раград на фирмверот на фирмверот или ADSL. 3.Сат за разни надградби на сателитски авиони, добар квалитет, издржлив. 4.портибилен дизајн, лесен за ракување. 5. користени во хипертерминал, најчесто користени сериски алатки за дебагирање. 1.USB до сериска порта Функција на мала табла : 1. Производство на сериска комуникација, GPS сериска комуникација. 2.Раград на фирмверот на фирмверот или ADSL. 3.Сат за разни надградби на сателитски авиони, добар квалитет, издржлив. 4.портибилен дизајн, лесен за ракување. 5. користени во хипертерминал, најчесто користени сериски алатки за дебагирање. Карактеристики : USB до сериска порта Функција на мала табла : 1. Продажба на сериска комуникација, GPS сериска комуникација. 2.Раград на фирмверот на фирмверот или ADSL. 3.Сат за разни надградби на сателитски авиони, добар квалитет, издржлив. 4.портибилен дизајн, лесен за ракување. 5. користени во хипертерминал, најчесто користени сериски алатки за дебагирање. Описи : 1. Лесно за употреба, RX е поврзан со TX на MCU, TX е поврзан со RX на MCU. Нема потреба да се конвертирате со Max232. 2. користени во хипертерминал, најчесто користени сериски алатки за дебагирање. Спецификации : Должина : 100 см Метод на поврзување : Rx до TX, TX до RX, земја до земја (GND до GND) Пакет Вклучен : 1 x USB до RS232 TTL USB сериски адаптер модул модул PL2303 HX Конвертор.

Избор на клиенти..