• Свеж
Полнач за батерии за батерии Progo Home & Travel со адаптер за автомобили компатибилен за Sony NP-BN1 NPBN1.
zoom_in

Полнач за батерии за батерии Progo Home & Travel со адаптер за автомобили компатибилен за Sony NP-BN1 NPBN1.

DEN 1.00

Стока
check Достапно.

Progo бренд со висококвалитетен „паметен“ полнач за батерии, вклучувајќи ги и адаптерот за полнач на wallидови и автоматски цигари (полнач за автомобили). Влезен напон на светски патник AC 110 V-240 V и DC 12 V-24 V. Преклопен приклучок за наизменична струја. Брзо полнење на батеријата NP-BN1. Дизајн на паметно коло и LED индикатори со автоматска контрола на струјата за да се заштити батеријата од преполнување, краток спој и електронски шок. 12 месеци гаранција. Progo бренд со висококвалитетен „паметен“ полнач за батерии, вклучувајќи ги и адаптерот за полнач на wallидови и автоматски цигари (полнач за автомобили). Влезен напон на светски патник AC 110 V-240 V и DC 12 V-24 V. Преклопен приклучок за наизменична струја. Брзо полнење на батеријата NP-BN1. Дизајн на паметно коло и LED индикатори со автоматска контрола на струјата за да се заштити батеријата од преполнување, краток спој и електронски шок. 12 месеци гаранција. Progo Brand Premium Premium замена на батеријата компатибилен за Sony NP-BN1 NPBN1. Works with : DSC-TX5, DSCTX5, TX5 DSC-TX7, DSCTX7, TX7 DSC-TX9, DSCTX9, TX9 DSC-T99 DC, DSCT99 DC, T99 DC DSC-W310, DSCW310, W310 DSC-W320, DSCW320, W320 DSC-W330, DSCW330 , W330 DSC-W350, DSCW350, W350 DSC-W360, DSCW360, W360 DSC-W380, DSCW380, W380 DSC-W390, DSCW390, W390 DSC-W510, DSCW510, W510 DSCW530 DSCW560, W560 DSC-W570, DSCW570, W570 DSC-WX5, DSCWX5, WX5 DSC-WX7, DSCWX7, WX7 DSC-WX9, DSCWX9, WX9 DSC-TX5 B, DSCTX5 B, TX5 B DSC-TX5 G, DSCTX5 G, TX5 G DSC-TX5 P, DSCTX5 P, TX5 P DSC-TX5 R, DSCTX5 R, TX5 R DSC-TX5 S, DSCTX5 S, TX5 S DSC-TX7 L, DSCTX7 L, TX7 L DSC-TX7 R, DSCTX7 R, TX7 R DSC-TX7 S, DSCTX7 S, TX7 S DSC-TX9 C, DSCTX9 C, TX9 C DSC-TX9 H, DSCTX9 H, TX9 H DSC -T99 DC, DSCT99 DC, T99 DC DSC-W310 B, DSCW310 B, W310 B DSC-W310 P, DSCW310 P, W310 P DSC-W310 S, DSCW310 S, W310 S DSC-W320 B, DSCW320 B, W320 B DSC-W320 P, DSCW320 P, W320 P DSC-W320 S, DSCW320 S, W320 S DSC- W320 R, DSCW320 R, W320 R DSC-W330 B, DSCW330 B, W330 B DSC-W330 L, DSCW330 L, W330 L DSC-W330 R, DSCW330 R, W330 R DSC-W330 S, DSCW330 S, W330 S DSC-W350 B, DSCW350 B, W350 B DSC-W350 L, DSCW350 L, W350 L DSC-W350 P , DSCW350 P, W350 P DSC-W350 S, DSCW350 S, W350 S DSC-W360 B, DSCW360 B, W360 B DSC-W380 B, DSCW380 B, W380 B DSC-W380 G, DSCW380 G, W380 G DSCW380 R 0 R DSC-W380 S, DSCW380 S, W380 S DSC-W390 B, DSCW390 B, W390 B DSC-W390 S, DSCW390 S, W390 S Progo Brand се продава и се продава исклучиво од Yokool On.com. Ве молиме, проверете дали ќе купите автентична батерија Progo со пронаоѓање на лого на брендот Max Tek на батеријата. Ако ја пронајдете вашата батерија без лого на Progo, ве молиме контактирајте го тимот за поддршка на Yokool на страницата за помош на продавачот.

Избор на клиенти..