• Свеж
Заменет далечински управувач на TV Westinghouse RMT-05 Компатибилен со TVS Westinghouse LTV-37W2HD LTV-46W1 LTV-27W7HD LTV-32W3 LTV-32W3HD TX-47F430S TX-52F480S VK-42F240S SK-19H2124000
zoom_in

Заменет далечински управувач на TV Westinghouse RMT-05 Компатибилен со TVS Westinghouse LTV-37W2HD LTV-46W1 LTV-27W7HD LTV-32W3

DEN 603.20

Стока
check Достапно.

Компатибилен со TV Westinghouse P2650 HR P3250 HR PT-16 H120 S PT-19 H140 S SK-19 H210 S SK-26 H240 SK-26 H240 S SK-26 H520 S SK-26 H540 SS SK-32 H5 SH5 H5 H5 H5 H5 H5 H5 H5 H540 S 540 S SK-40 H520 S SK- 42 H240 S SK-42 H330 S SK-42 H360 S TX-42 F430 S TX-42 F450 S TX-47 F430 TX-47 F430 S TX-52 F480 S VK-42 F240 S LTV-27 W6 LTV-27 W6 HD LTV-27 W7 LTV-27 W7 HD LTV-32 W3 LTV-32 W3 HD LTV-32 W6 LTV-32 W6 HD LTV -37 W2 LTV-37 W2 HD LTV-46 W1 LTV-46 W1 HD. Препрограмирано-нема потреба од поставување или програмирање. Ставање батерии и работи. Батериите и упатството за корисникот не се вклучени. Продавач на САД, брз превоз, брза прашања на клиентите кои се реагираат во рок од 1 работен ден. 30-дневна политика за враќање без проблеми. Сосема нов далечински управувач на Вестингхаус RMT-05 за телевизорите во Вестингхаус, совршена оригинална нова состојба. Компатибилен со TV Westinghouse P2650 HR P3250 HR PT-16 H120 S PT-19 H140 S SK-19 H210 S SK-26 H240 SK-26 H240 S SK-26 H520 S SK-26 H540 SS SK-32 H5 SH5 H5 H5 H5 H5 H5 H5 H5 H540 S 540 S SK-40 H520 S SK- 42 H240 S SK-42 H330 S SK-42 H360 S TX-42 F430 S TX-42 F450 S TX-47 F430 TX-47 F430 S TX-52 F480 S VK-42 F240 S LTV-27 W6 LTV-27 W6 HD LTV-27 W7 LTV-27 W7 HD LTV-32 W3 LTV-32 W3 HD LTV-32 W6 LTV-32 W6 HD LTV -37 W2 LTV-37 W2 HD LTV-46 W1 LTV-46 W1 HD. Препрограмирано-нема потреба од поставување или програмирање. Ставање батерии и работи. Батериите и упатството за корисникот не се вклучени. Продавач на САД, брз превоз, брза прашања на клиентите кои се реагираат во рок од 1 работен ден. 30-дневна политика за враќање без проблеми. Сосема нов далечински управувач на Вестингхаус RMT-05 за телевизорите во Вестингхаус, совршена оригинална нова состојба. Компатибилен со TV Westinghouse P2650 HR P3250 HR PT-16 H120 S PT-19 H140 S SK-19 H210 S SK-26 H240 SK-26 H240 S SK-26 H520 S SK-26 H540 SS SK-32 H5 SH5 H5 H5 H5 H5 H5 H5 H5 H540 S 540 S SK-40 H520 S SK- 42 H240 S SK-42 H330 S SK-42 H360 S TX-42 F430 S TX-42 F450 S TX-47 F430 TX-47 F430 S TX-52 F480 S VK-42 F240 S LTV-27 W6 LTV-27 W6 HD LTV-27 W7 LTV-27 W7 HD LTV-32 W3 LTV-32 W3 HD LTV-32 W6 LTV-32 W6 HD LTV -37 W2 LTV-37 W2 HD LTV-46 W1 LTV-46 W1 HD.

Избор на клиенти..