• Свеж
Дискови за пескање на кука и јамка Делта за пескарење 93мм триаголен мешан грит 240 пакет
zoom_in

Дискови за пескање на кука и јамка Делта за пескарење 93мм триаголен мешан грит 240 пакет

DEN 2.00

Стока
check Достапно.

Произведено од абразивен алуминиум оксид. Мешан пакет со мелење 60, 80 и 120 решетки од 93мм триаголник. Триаголни дискови со пескарење 240 x 93мм мешани решетки. Дизајнот на 5 дупки ја елиминира затнувањето и екстракцијата на прашина. Дискот е поддржан со крпа од кука / јамка. Произведено од абразивен алуминиум оксид. Мешан пакет со мелење 60, 80 и 120 решетки од 93мм триаголник. Триаголни дискови со пескарење 240 x 93мм мешани решетки. Дизајнот на 5 дупки ја елиминира затнувањето и екстракцијата на прашина. Дискот е поддржан со крпа од кука / јамка. Професионални дискови за пескарење за комерцијална или повремена употреба 93мм Триаголник Триаголник груб (60 решетки), средна (80 решетки) и 120 листови за пескање на куки и јамка Оваа листа е за 240 дискови (индивидуални единици) дизајнирани за автомобилската индустрија за рафинирање, произведена од алуминиум оксид Абразивно за јачина и издржливост погодни за употреба со електрични или воздушни алатки за измазнување на сурово дрво, боја на дрво и метал дискот е поддржан со кука / јамка крпа за лесна инсталација и замена додадена погодност на системот за брза промена на кука и јамка претходно пробиен за Користете го на рака чуван Сандерс со интегрален систем за екстракција на прашина 5 Дизајнот на дупката го елиминира затнувањето и екстракцијата на прашина од 5 дупки, исто така, ја намалува количината на прашина што значи дека повеќе не може да се собере на абразивни површини што го елиминира проблемот со затнувањето на прашината, што предизвикува дефекти Во површината на пескарење Триаголен дизајн овозможува пристап до тесни агли и други такви области пакет од 240 дискови 60, 80 и 120 решетки погодни за сите материјали, вклучувајќи метал / дрво / пластика итн. Триаголни дискови со пескарење 93мм 80 решетки 80 x 93мм пескава триаголни дискови 120 решетки.

Избор на клиенти..