• Свеж
LEUCHTTURM1917 Светилник SF Додаток Швајцарија-Минијатурен Лист 2021
zoom_in

LEUCHTTURM1917 Светилник SF Додаток Швајцарија-Минијатурен Лист 2021

DEN 538.24

Стока
check Достапно.

Светилникот илустрирани страници (големина 270 х 297 мм/13-дупка систем) се отпечатени на не-стареењето дрво и киселина без картичка (170 г / м 2) во висока резолуција црно-бело офсет печатење. Печатењето во боја свесно се избегнува. Ова ви овозможува веднаш да ги забележите печатите што недостасуваат во вашата колекција. ЗАШТИТНИТЕ капаци НА СФ во големини што одговараат на печатите, направени од јасен, полистиренски филм против отсјај, без хемиски омекнувач, се залепени на картичката на албумите. Заштитните капаци ги држат печатите на место и спречуваат лепење. Тие исто така ја штитат вашата колекција од прашина и влага. Многу страници со илустрирани албуми на светилникот се исто така достапни без ЗАШТИТНИ капаци НА СФ во редовна верзија. Индивидуалните карактеристики на слични поштенски марки кои се разликуваат на пр.боја, перфорација или процес на печатење се забележани на соодветните листови на албуми. Ова се однесува само на поштенски марки со мишел (големи) броеви и ја вклучува годината каде што е потребно. Во секое време се стремиме кон хармонична и pleasетски пријатна презентација.

Избор на клиенти..