• Свеж
Cisco2911-VSEC/K9 Datak9 UCK9 3 Gigabit Ports POE Глас и безбедносен рутер 512 DRAM 256 Flash PVDM3-32
zoom_in

Cisco2911-VSEC/K9 Datak9 UCK9 3 Gigabit Ports POE Глас и безбедносен рутер 512 DRAM 256 Flash PVDM3-32

DEN 1.33

Стока
check Достапно.

Cisco2911-VSEC/K9-Datak9. HWIC-1 DSU-T1, 2 X VIC2-4 FXO, PVDM3-32. Напојување на електрична енергија C2911 AC-POE. 512 MB DRAM/256 MB блиц. (C2900-Universalk9-M), верзија 15.6 (3) M4. Cisco2911-VSEC/K9-Datak9. HWIC-1 DSU-T1, 2 X VIC2-4 FXO, PVDM3-32. Напојување на електрична енергија C2911 AC-POE. 512 MB DRAM/256 MB блиц. (C2900-Universalk9-M), верзија 15.6 (3) M4. Cisco2911-VSEC/K9-DATAK9 2900 Серија Глас и безбедност лиценциран интегриран сервис за напојување POE Power Power, PVDM3-32, VIC2-4 FXO, 512 MB DRAM, 256 MB блиц доаѓа само со решетки за уши и само за кабел за напојување. 3 одборот GE, 4 слотови Ehwic, 2 слотови DSP, 1 ISM слот 512 MB DRAM 256 MB Flash PVDM3-32 HWIC-1 DSU-T1 2 X VIC2-4 FXO C2911 AC-POE напојување (C2900-Universalk9-M), верзија 15.6 (3) М4.

Избор на клиенти..