• Свеж
Пост-IT® Поп-ап белешки-Колекција на бои во Марсеј
zoom_in

Пост-IT® Поп-ап белешки-Колекција на бои во Марсеј

DEN 448.00

Стока
check Достапно.

Колекција Марсеј. Lивите пастели ја покажуваат виталноста на овој француски пристанишен град. Кабинетите пакети го одржуваат кабинетот за снабдување со канцеларија уреден и организиран. Белешки во стилот на хармоника се појавуваат еден по друг. Рециклирање. Колекција Марсеј. Lивите пастели ја покажуваат виталноста на овој француски пристанишен град. Кабинетите пакети го одржуваат кабинетот за снабдување со канцеларија уреден и организиран. Белешки во стилот на хармоника се појавуваат еден по друг. Рециклирање. Зачувајте ги на Pop-Ip Pop-Up белешки во овој корисен кабинет пакет, така што тие се таму каде што ви се потребни кога ги сакате. Лесно за отворање на кабинетот пакет содржи 18 индивидуално завиткани влошки од скокачки белешки и обезбедува удобен начин за одржување на организирани дополнителни влошки. Колекцијата на бои во Марсеј содржи живи пастели кои ја прикажуваат виталноста на овој француски пристанишен град. Поп-ап нотите нудат погодност за грабање само една нота, со само една рака. Лепилото што може да се резимира нема да означи хартија и други површини. Белешките во стилот на хармоника се појавуваат еден по еден од специјално дизајниран pop-up диспензер (продадено одделно), чувајќи ги белешките на вашите прсти. Весникот во белешките за пост-ИТ е добиен од овластени, обновливи и одговорно управувани шуми.

Избор на клиенти..