• Свеж
CRE8AUDIO EURORARC MODULE
zoom_in

CRE8AUDIO EURORARC MODULE

DEN 3.00

Стока
check Достапно.

CV Контрола на допир и секвенца. Ширина = 12 КС. Длабочина = 30мм. 2,5m A Power Drawing Кога работиме со железничка железница. 27МА Енергетска цртање кога трчате +5 V железница. 1,5m A Power Draw при трчање -12 V. Излез 0-10 V Опсег на напон 1. Излез на опсег на напон 0-10 V 2. Потребен минимален напон за поставување на LFO предизвикувачи 1/2 висока = 0,8 V. CV Контрола на допир и секвенца. Ширина = 12 КС. Длабочина = 30мм. 2,5m A Power Drawing Кога работиме со железничка железница. 27МА Енергетска цртање кога трчате +5 V железница. 1,5m A Power Draw при трчање -12 V. Излез 0-10 V Опсег на напон 1. Излез на опсег на напон 0-10 V 2. Потребен минимален напон за поставување на LFO предизвикувачи 1/2 висока = 0,8 V. Cellz е уште еден незгоден модул од разоткриените умови во Cre8audio. Програмабилен CV Touch Pad и секвенционер, може да се користи како тактилен контролен интерфејс или лесен начин за создавање уникатни секвенци. Технички кажано, Cellz е двоен генератор на напон на униполарен контролен напон; Секоја од 16-те влошки чувствителни на допир може да се постави на две вредности од 12bit (полу-тон квантифицирана или бесплатна скала), од 0 V до 5 V. Часовникот „Хранење на Cellz“ или LFO пулси автоматски ќе активира и циклуси низ секоја ќелија. Ова му овозможува на корисникот да создаде свои секвенци. Cre8audio, сепак, претпочита да го опише како „забавен модул што можете да го користите како контролер или да направите буден секвенсер“.

Избор на клиенти..