• Свеж
Тестер за автомобили на батерии ZyzMH 12V 24V Проверувач на напон за статус на батерија, систем за активирање на моторот, систем за полнење
zoom_in

Тестер за автомобили на батерии ZyzMH 12V 24V Проверувач на напон за статус на батерија, систем за активирање на моторот, систем

DEN 3.00

Стока
check Достапно.

Повеќекратен тест на батеријата 6 V 12 V-Четири главни резултати од тестот укажуваат на статусот на батеријата и електричниот систем на возилото : капацитет на батеријата (напон, ЦЦА, внатрешен отпор, SOH) / стартување на оптоварување / максимално работно оптоварување / систем за полнење / Систем за полнење / Систем / Систем за полнење Тест за батерија за складирање. Различни проверувачи на батерии - Достапно за сите батерии за олово -киселина од 12 V и 24 V, одлична компатибилна со редовните поплави, рамна плоча AGM, батерии AGM Spiral and Gel, и покријте ги сите стандарди за оценување на батеријата - CCA, JIS, DIN, IEC, EN стандарди . Точно читање - прецизно коло и силна единица за дигитална обработка ја прават комплетна колекција на серија комплицирани податоци и дознајте ги сите податоци за тестот. Набавете ги читањата со голем ЛЦД и навестува со звук и светлина при тестирање. Лесен за употреба - Обезбедете тест за перформанси на батеријата резултира во добро/нормално/сиромашно/неуспешно како предлог, со индикатор за звук и светлина. Лесно за читање на 4 цифри дисплеј, обратно поврзување заштита и заштита на напон за преоптоварување Безбеден корисник и избегнете какво било оштетување на батеријата или електричниот систем на возилото. Дури и почетник може лесно да го открие статусот на батеријата. Широка апликација-Анализатор за дијагностицирање на батеријата за поправка на батерии и проверка на состојбата на сите видови батерии на олово-киселина што се користат во системот за опрема поврзано со батеријата за олово-AICD. Тип на екранот : Дигитални само ДИМЕНСИ : 230*163*72mmmultiple тест на батерија 6 V 12 V- четири главни резултати од тестот Укажуваат на статусот на батеријата и електричниот систем на возилото : капацитет на батеријата (напон, ЦЦА, внатрешен отпор, SOH) / СТАРТ- up Load / Maximum Work Load / Charging System / Storage Battery Test.Various Battery Checker Available for all 12 V and 24 V starting lead-acid battery, great compatible with regular flooded, AGM flat plate, AGM spiral and gel batteries, and cover all Стандарди за оценување на батеријата - CCA, JIS, DIN, IEC, EN стандарди. Активно читање - Прецизно коло и силна дигитална обработка на единицата ја прават комплетна колекција на серија на комплицирани податоци и дознајте ги сите податоци за тестот. Набавете ги читањата со голем ЛЦД и навестувања по звук и светлина при тестирање. Лесно за употреба - Обезбедете го тестот за изведба на батеријата со добар/нормален/сиромашен/неуспешен како предлог, со индикатор за звук и светлина. Лесен за читање на 4 цифри дисплеј, обратно поврзување заштита и заштита на напон за преоптоварување Безбеден корисник и избегнете какво било оштетување на батеријата или електричниот систем на возилото. и проверка на состојбата на сите видови батерии на олово-киселина што се користат во системот за опрема поврзано со батеријата за олово-AICD. Малку поразлично од бојата прикажана на сликите. Ви благодариме! Ве молиме, дозволете 1-3мм мерење на отстапување заради рачно мерење.

Избор на клиенти..