• Свеж
3д КАБИНА PS5 Држач За Ѕидни Држачи За Ѕидни Држачи За Станица За Репродукција 5 Агол На Дискот Поддржете Ја Секоја Ориентација Сиво Лево
zoom_in

3д КАБИНА PS5 Држач За Ѕидни Држачи За Ѕидни Држачи За Станица За Репродукција 5 Агол На Дискот Поддржете Ја Секоја Ориентација

DEN 0.67

Стока
check Достапно.

Монтирање на ѕид / држач за Sony Play Станица 5 ДИСК (PS5). Го држи уредот на ѕидот со сите пристаништа достапни. Лево и десно верзии на располагање. Вклучува инструкции и дупчење дефиниција. Супер силен и цврст дизајн против нишање, произведен за да издржи големи оптоварувања. Левата варијанта ги насочува портите на уредите кон левата страна додека ја гледате конзолата на идот. Десната варијанта ги насочува портите кон десната страна додека ја гледате конзолата на идот. Забелешка Левата варијанта е онаа што го прикажува логото на станицата за репродукција. Може да се користи за монтирање на долната страна на вашите клупи или ТВ единици во поставувањето на вашата забава (Странично свртено надолу). Комплет вклучува : 4-парче заградата во собата, 6 завртки и 6 суровини приклучоци. Лесно се склопува, едноставно прицврстете ги долните држачи На Растојание од 175 мм (завртка за завртка) ставете ја конзолата на врвот и прицврстете ја со горниот стегач. Елегантниот дискретен изглед го следи оригиналниот дизајн на уредот за да обезбеди професионален изглед. Монтирање со низок профил значи дека уредот не излегува од ѕидот, спречувајќи го да биде исфрлен. Одлично за управување со поставувањето на вашата забава и одржување на површинскиот простор чист. Идеален за монтирање на ѕидови, единици, клупи и многу повеќе. Заградата И прицврстувања Само Играат Станица 5 Конзола не се вклучени. Забелешка правиме и ѕиден држач за Дигиталната верзија и многу други држачи за неа и нејзините додатоци. Монтирање на ѕид / држач за Sony Play Станица 5 ДИСК (PS5). Го држи уредот на ѕидот со сите пристаништа достапни. Лево и десно верзии на располагање. Вклучува инструкции и дупчење дефиниција. Супер силен и цврст дизајн против нишање, произведен за да издржи големи оптоварувања. Левата варијанта ги насочува портите на уредите кон левата страна додека ја гледате конзолата на идот. Десната варијанта ги насочува портите кон десната страна додека ја гледате конзолата на идот. Забелешка Левата варијанта е онаа што го прикажува логото на станицата за репродукција. Може да се користи за монтирање на долната страна на вашите клупи или ТВ единици во поставувањето на вашата забава (Странично свртено надолу). Комплет вклучува : 4-парче заградата во собата, 6 завртки и 6 суровини приклучоци. Лесно се склопува, едноставно прицврстете ги долните држачи На Растојание од 175 мм (завртка за завртка) ставете ја конзолата на врвот и прицврстете ја со горниот стегач. Елегантниот дискретен изглед го следи оригиналниот дизајн на уредот за да обезбеди професионален изглед. Монтирање со низок профил значи дека уредот не излегува од ѕидот, спречувајќи го да биде исфрлен. Одлично за управување со поставувањето на вашата забава и одржување на површинскиот простор чист. Идеален за монтирање на ѕидови, единици, клупи и многу повеќе. Заградата И прицврстувања Само Играат Станица 5 Конзола не се вклучени. Забелешка правиме и ѕиден држач за Дигиталната верзија и многу други држачи за неа и нејзините додатоци.

Избор на клиенти..