• Свеж
Гаража врата торзија пролетна челична лежиште 1 лична карта 2 ОД
zoom_in

Гаража врата торзија пролетна челична лежиште 1 лична карта 2 ОД

DEN 128.00

Стока
check Достапно.

1 "ID 2" OD. Се користи само со централна поддршка. Оценка : 400lb оптоварување @ 35,000 циклуси на вратите од 12 '. 1 "ID 2" OD. Се користи само со централна поддршка. Оценка : 400lb оптоварување @ 35,000 циклуси на вратите од 12 '. Предупредување : изворите на торзија, изворите на продолжување и хардверот на вратите може да предизвикаат сериозна повреда или смрт ако не се постапуваат и инсталираат правилно. Се препорачува професионална инсталација. Не обидувајте се сами да инсталирате извори или хардвер, освен ако немате соодветни алатки, разумна механичка способност и искуство и јачина на горната рака. Прочитајте ги и разберете ги сите упатства пред да започнете со работа. Изворите за продолжување и торзијата, заедно со приложениот хардвер, се под екстремна напнатост во секое време. Целата напнатост мора да биде ослободена од изворите пред да се изврши секоја работа.

Избор на клиенти..