• Свеж
Центарот за не-распрскувачки центар на Ведо, безбедносен удар без искра, бронза од алуминиум, ДИН стандард, сертификат за БАМ и ФМ, 4inch, 100мм
zoom_in

Центарот за не-распрскувачки центар на Ведо, безбедносен удар без искра, бронза од алуминиум, ДИН стандард, сертификат за БАМ

DEN 232.80

Стока
check Достапно.

Предности : Не-распрснување за употреба каде што се присутни запаливи или запаливи пареи, течности, прашина или остаток, не-магнетски и отпорен на корозија, се користи за обележување на центарот на дупката при дупчење дупки. Висок квалитет и суровини : Алуминиумските бронзени алатки што не се распрскуваат се изработени од скап и редок не-ферозен метал во добар дел. Соодветно за работа со концентрација на етилен под 7,8%. Стандарден код GB Exⅱb. Не-магнетски. Цврстина : 20-30 HRC. Напреден процес на фалсификување на умирање : Алуминиумска бронзена алатки што не се распрскуваат, еднократно заложување, голема цврстина, силен вртежен момент, целосно во согласност со Germany DIN Standard. Низок физички напор и зголемување на животниот век од 30%. Примена : Алуминиумските бронзени алатки што не се распрскуваат се користат во петро-хемиски, производство на нафта, производство на гас, нафта и гасни цевководи, производство на електрична енергија, рударство, пластика, хемиски влакна и други индустрии. Услуга : Wedo Tools е многу пофален од нашите нови и стари клиенти заради нашиот концепт за дизајн на корисникот, континуирано подобрување на услугите за одличен квалитет и по продажбата. За да го подобриме задоволството на клиентите, формиравме центри за услуги во Германија, Русија, Јужна Кореја, Сингапур, Канада, Соединетите држави, Обединетите Арапски Емирати, со цел да обезбедиме навремена услуга по продажбата. Предности : Не-распрснување за употреба каде што се присутни запаливи или запаливи пареи, течности, прашина или остаток, не-магнетски и отпорен на корозија, се користи за обележување на центарот на дупката при дупчење дупки. Висок квалитет и суровини : Алуминиумските бронзени алатки што не се распрскуваат се изработени од скап и редок не-ферозен метал во добар дел. Соодветно за работа со концентрација на етилен под 7,8%. Стандарден код GB Exⅱb. Не-магнетски. Цврстина : 20-30 HRC. Напреден процес на фалсификување на умирање : Алуминиумска бронзена алатки што не се распрскуваат, еднократно заложување, голема цврстина, силен вртежен момент, целосно во согласност со Germany DIN Standard. Низок физички напор и зголемување на животниот век од 30%. Примена : Алуминиумските бронзени алатки што не се распрскуваат се користат во петро-хемиски, производство на нафта, производство на гас, нафта и гасни цевководи, производство на електрична енергија, рударство, пластика, хемиски влакна и други индустрии. Услуга : Wedo Tools е многу пофален од нашите нови и стари клиенти заради нашиот концепт за дизајн на корисникот, континуирано подобрување на услугите за одличен квалитет и по продажбата. За да го подобриме задоволството на клиентите, формиравме центри за услуги во Германија, Русија, Јужна Кореја, Сингапур, Канада, Соединетите држави, Обединетите Арапски Емирати, со цел да обезбедиме навремена услуга по продажбата.

Избор на клиенти..